Hoe natuurlijk is het nog voor jouw om lekker in je vel te zitten?

Hoe vaak baal je van vage klachten en een gebrek aan energie?

Ik ben overtuigd van de kracht van jouw systeem, hoe het zelfherstellend vermogen weer te verbeteren. En leer je graag welke stappen daarin belangrijk zijn!

Herken jij jezelf in onderstaande?

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  De wekker gaat, je weet dat je er uit moet. Maar je lijf en gedachten schreeuwen NEE! Je voelt je ondanks je nachtrust nog steeds belabberd en je moet je lijf echt aan zetten om die stijve en stramme spieren weer in beweging te krijgen.

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  Gedurende de dag heb je regelmatig een dipje, moeite met concentratie of een energie lek.

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  Je laat je van je beste kant zien en doet erg je best om alle ballen in. de lucht. te houden, maar diep van binnen weet je dat dat korte lontje, die herhalende gedachten of gepieker je wat willen vertellen.

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  Je loopt al tijden met verschillende klachten. Uit de bloedonderzoeken van de huisarts lijkt alles goed. Maar je zit er toch maar mee.

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  Je wilt heel graag zo vitaal mogelijk oud worden en kijken wat voor jou natuurlijke oplossingen zijn en mee aan de slag gaan.

 • 4. Icon Natural2Byou-r

  Er is zo ontzettend veel informatie over wat wel of niet gezond is, dat ik tussen de bomen het bos niet meer zie.

Binnen de natuur heeft elk seizoen zijn specifieke eigenschappen en wijsheid.

Ben jij al helemaal klaar voor de Lente?

Doe hier de check!

Natural2Byou Stilleven met thee

"Als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut leer ik je binnen 6 aspecten hoe jij je weer energiek en natuurlijk jezelf mag zijn."

Als mensen mens, vrouw van een toffe man, mama van 2 fantastische zoons, een huishouden, zelfstandig ondernemend en met ontzettend veel interesse voor onze natuur in de ruimste zin van het woord. Weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht te houden.

Dat vraagt om uithoudingsvermogen, wilskracht, verantwoordelijkheid en vooral ook de juiste kennis om met kleine stapjes, grote veranderingen in gang te zetten.

Met de juiste kennis wordt het een stuk makkelijker om alles te combineren. En omdat je de basis aanpakt, in plaats van de symptomen, bereik je zoveel meer...

Ik begeleid je heel graag bij wat jij persoonlijk nodig hebt en welke stappen daarin waardevol zijn. Meer energie, minder vage klachten en allemaal vanuit jou natuurlijke zijn!

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut Wie is Theone?

Ik ben Theone, geboren in 1978 en samen met mijn man, ontzettend dankbaar voor onze twee zoons. Fedor (11 jaar) en Arden (8 jaar).

Na jaren vol rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Liep ik eind 2016 bij de huisarts naar binnen en met de nodige verwijzingen en recepten voor medicatie weer naar buiten. Eenmaal thuis keek ik mijn man aan en zei; Dat moet toch ook anders kunnen? Opereren en medicatie slikken kan altijd nog. Ik wil eerst tot op de bodem uitzoeken wat ik zelf allemaal kan doen om mijn lichaam te helen. Als ik uiteindelijk vanuit mijn tenen met overtuiging kan zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om beter te worden, dan ga ik pas over op opereren of levenslang medicatie.

Heel eerlijk, dit was geen makkelijke weg! Ik viel van de ene verbazing in de andere. Ik ging dingen leren, waar ik nog nooit over had gehoord. En met grote dankbaarheid naar mijn lichaam, kon ik de medicatie die ik sinds mijn 24e slikte afbouwen en sta ik weer vol energie en enthousiasme in het leven. Geen medicatie, geen operatie. Puur, zoals ik voorbestemd ben te zijn!

Dat gun ik jouw ook. Dat je weer vertrouwen leert krijgen in je eigen lichaam en wat jouw unieke behoeftes zijn om met balans en voldoende energie "Natuurlijk jezelf te zijn!"

Natural2Byou

Natural2Byou homepage Wie is Theone

Orthomoleculair
Epigenetisch
Therapie

De term ‘orthomoleculair’. ‘Orthos’ betekent in het Grieks ‘juist, recht, gezond’. ‘Moleculair’ betekent ‘met betrekking tot de moleculen’. De definitie van orthomoleculaire geneeskunde is: “De behandeling van een ziekte door de organen te voorzien van de optimale moleculaire omgeving, in het bijzonder de optimale concentraties van stoffen die normaal in het menselijk lichaam aanwezig zijn”.

Epigenetica: ‘Epi’ is ‘de omgeving’, oftewel, de omgeving van de genen.

Als kundig orthomoleculair therapeut zal ik mijn best doen zo inzichtelijk mogelijk te maken hoe alle ingenieuze processen in ons lichaam werken. Het is een prachtig systeem dat zeer complex en eigenlijk ook weer zo ontzettend mooi in elkaar zit. Graag gebruik ik pen en papier om dat voor je uit te tekenen. Omdat ik ontzettend enthousiast en bevlogen ben, vind ik het heerlijk als we samen een manier vinden, zodat jij weer lekkerder in je vel gaat zitten. Welke invloed, oftewel omgeving van jou genen, maakt dat jou moleculen tot op celniveau zo goed mogelijk kunnen functioneren.

Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal, en neem graag de tijd om jou beter te leren kennen en zal je het hemd van je lijf vragen. Humor en zoeken naar oplossingen, de mooie kant van het verhaal vind ik belangrijk, ondanks het ongemak en de ellende die je vaak al veel te lang draagt. Ik begeleid jou in je zoektocht weer zo optimaal als mogelijk te kunnen functioneren. Onze lichamelijke toestand valt of staat bij verschillende factoren. Vitamine, mineralen, vetzuren, neurotransmitters, hormonen, voeding, beweging, noem maar op. We gaan samen zoeken naar de oorzaak of wens met betrekking tot jouw gezondheid. Daarnaast coach ik je op de te nemen stappen en zal ik je helpen in de bewustwording en de vervolgstappen. Ik wil graag dat jij begrijpt wat de beweegredenen zijn voor een plan van aanpak. En bovenal dat je jezelf mag zijn. Ik geloof niet in 12 in 1 dozijn, maar in personal based maatwerk.

Werk met mij

Intake & Onderzoek

Intake en Anamnese Formulier
Na aanmelding voor een intake & EMB onderzoek krijg je 2 formulieren per email toegestuurd. Dit om een zo compleet mogelijk beeld van jou welzijn te krijgen.

1e Consult

Kennismaking en afname van bloed middels een vingerprik op de praktijk

2e Consult

Wanneer na (ongeveer) 2 weken alle resultaten bekend zijn, bespreken we de uitslagen en het advies.

€278,-*

Halfjaar Traject

6 Consulten

Binnen dit Halfjaar Traject 6 consulten op de praktijk of online

Toegang tot de online Academy

Binnen deze academy staan 10 Modules vol met waardevolle tips, tricks, recepten, weekmenu's en de Braverman Test

Hertest

Tijdens het 5e consult nemen we weer een EMB onderzoek af en kunnen we een mooie ontwikkeling of vervolgstappen opmaken.

€850,-*

Los Consult

Consult

1 uur mijn onverdeelde aandacht op de praktijk of online

€125,-*

Natural2Byou Klimop supplement

Supplementen

Supplementen worden altijd in overleg naast de consultkosten in rekening gebracht. De aanvulling op uw persoonlijk te nemen stappen, zijn heel divers en volledig op maat. Ik werk met hoogwaardige producten waar ik veel vertrouwen in heb en sommige leveranciers werken met multi level marketing. Mijn voornaamste reden om met de producten te werken is diens bewezen kwaliteit. De eerste maanden liggen de gemiddelde kosten voor suppletie vaak tussen de €100,- en €150,- Afhankelijk van je wensen en de te nemen stappen, wordt dit vaak minder naar verloop van tijd.

Vergoeding

Na elk consult wordt er een factuur verstuurd met betaling binnen 7 dagen via bankoverschrijving of contante betaling. Mijn consulten gaan niet ten koste van het eigen risico en vallen onder orthomoleculaire geneeskunde (natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijzen). Afhankelijk van de zorgverzekeraar wordt het consult meestal (deels) vergoed als je bij je zorgverzekeraar aanvullend bent verzekerd. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Lees hier de ervaringen van anderen

Boràn:

Ik loop nu al bijna 2 jaar bij Theone voor diverse dingen. Voor mij is een natuurlijke gepersonaliseerde aanpak het belangrijkste en was mijn grootste verlangen meer energie en meer focus. Na het bloedonderzoek kwam naar voren waar mijn problemen zaten en met een advies op maat zowel qua voeding als suppletie zijn we snel tot een goed resultaat gekomen. Het is geen quick fix maar een traject waar je serieus mee bezig moet zijn om er het meeste uit te halen, dit heeft simpelweg tijd nodig.

Door de fijne en persoonlijke aandacht raad ik Theone aan iedereen aan en komt ondertussen een grote groep mensen waar ik om geef bij Theone.

Denise:

Tijdens mijn tweede zwangerschap begonnen bij Theone om zeker te zijn dat ik alle juiste voedingstoffen binnen krijg en mijn tekorten aanvul waar nodig. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ik een fijne thuisbevalling heb gehad en daarna snel herstelt ben van deze grote lichamelijke/hormonale veranderingen. Ik loop nog steeds bij Theone en heb een jaarlijkse check om te kijken of alles goed gaat. Meten is weten. Deze dame is een echte aanrader en ik gun het iedereen om gezonder door het leven te gaan. Werken aan je gezondheid is niet iets wat je moet uitstellen.

Instagram | Natural2Byou