Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Theone Kamstra Wie is Theone?

Eerlijk is eerlijk, het heeft eventjes geduurd. Maar het is mijn grootste passie om jouw ook vanuit je kern weer te laten voelen wie je van Nature bent!

In een wereld vol met verplichtingen, status, programma's waarin we allemaal streven naar er bij horen, het goed willen doen. Waar je je af kan vragen of deze beeldvorming nog realistisch is. In deze wereld deed ik ook heel hard mijn best om mee te doen, een goede studie te behalen, een goede baan, een goede partner willen zijn, een liefdevolle mama, aandacht voor het huishouden, familie, vrienden, sport en noem zo maar op. Tot de dag kwam dat ik brak en besloot zo niet verder te willen.

Aan alles voelde ik dat er iets mocht veranderen. Dat ik zelf mag beslissen welke weg ik ga. En dat ik diep van binnen mijn hart wilde volgen. Mijn hart wat zei; Ondanks alles wat je hebt beleefd en ervaren in dit leven. De manier waarop je daar altijd flegmatisch mee bent omgegaan. Steeds aanpassen, steeds voelen tot waar wel of waar niet. Steeds allert en behulpzaam. Maar waar was ik? En hoe natuurlijk was het nog? Om zo verder te gaan...

4. Icon Natural2Byou-r
Natural2Byou Wie is Theone Bos c
Natural2Byou Wie is Theone stoel

Hoe het allemaal begon

Na mijn studentenperiode heb ik jaren gewerkt in psycho-sociale instellingen. Veelal met jongeren. Jonge mensen die last hadden van depressies, verslavingen, gedragsproblemen, etc. Waarvan de laatste 11 jaar als docent op een MBO waar ik lessen leren-loopbaan & burgerschap mocht geven en de zorg voor deze fantastische studenten mocht coördineren. Ik deed dit met zoveel passie en toewijding!

Maar naast deze mooie baan had ik een jong gezin. Een eigen onderneming waar ik extra ondersteuning voor jongeren met een verstandelijke beperking bood en een lijf wat steeds meer moeite kreeg met weinig slaap. Aan de werkdruk willen voldoen en het wegdrukken van wat ik werkelijk voelde. Ik was op! Mijn probleem was niet (alleen) sociaal-emotioneel. Maar mijn lijf had ook te kampen met een te traag werkende schildklier, hormonen die alle kanten op schoten en overgewicht.

Na mijn bezoek bij de huisarts besloot ik zelf te gaan onderzoeken hoe mijn lichaam en geest te herstellen. Ik ging me verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde, de natuurkunde en de kracht van ons brein. Na een periode van zoeken begreep ik steeds beter wat mijn lijf nodig had. Hoe ik meer balans kon vinden in alles en ik kreeg met kleine stapjes steeds meer energie & levensvreugde terug.
En een (nog steeds) groeiende bewondering voor hoe ontzettend geniaal en zelfherstellend wij mensen kunnen zijn. Prachtig... en ieder op zijn of haar unieke wijze.

En nu...

Inmiddels heb ik sinds 2018 een prachtige praktijk waar ik al ontzettend veel mensen heb mogen ondersteunen naar een gezonder lijf. Meer balans en energie. Maar bovenal het vertrouwen in jezelf, dat jij de verantwoordelijkheid en regie hebt. Dat wat geweest is is geweest en je elke dag weer een nieuwe keuze mag en kan maken.

Heel graag ga ik samen met je aan de slag om je kennis te vergroten. Je eigen lichaam beter te leren begrijpen. Wat heb jij nodig? Dat is voor iedereen anders.

Denk je nu, ik herken mezelf hierin. Of ik zou ook graag weer meer balans in mijn doen en laten vinden. Minder buikpijn. Meer energie willen ervaren of willen kijken wat je kan doen om jezelf preventief of weer zo gezond en sterk als mogelijk te krijgen? Maak een afspraak of stuur me gerust een berichtje.
info@natural2Byou.com

3. Icon Natural2Byou r
Natural2Byou homepage met Berenklauw takken

Opleidingen:

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Medische Basiskennis
Psycho-sociale Basiskennis

Orthomoleculair Kindercoach
Advanced course Detoxificatie
Opleiding HormoonXpert
BrainQ ADHD therapeut
BrainQ endocannabinoïde systeem (ECS)
iGene Certified Professional

Integraal Leefstijl Coach
NLP Practitioner
NLP Master

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
Pedagogisch Didactisch Getuigschrift
Diverse opleiding mbt werken met jongeren.

Huidige opleidingen;
Orthomoleculair. Natuurgeneeskundig Therapeut
Herboristen opleiding volgens de TCM

Als je me echt kent;

  • Dan weet je dat ik gek op bloemen ben en daar ontzettend blij van wordt!
  • Dan weet je dat ik van humor houd en ontzettend kan lachen!
  • Ik heel graag. onkruid wied in mijn grote moestuin.
  • Dan weet je dat ik graag met mijn hart werk en je mijn onverdeelde aandacht gun.
  • Ik het liefst ingewikkelde zaken zo begrijpelijk mogelijk uitleg met kriebel tekeningen.
  • En ik gek ben op nieuwe avonturen beleven en ondernemen met mijn mannen!
4. Icon Natural2Byou-r